klik hier voor de route klik hier voor prijzen Naar de hoofpagina van de site

Het volkslied van Giessen-Oudekerk

Kerk. De kerk op de buurt van Giessen-Oudekerk staat hier al sinds de 14e eeuw. Er is een actieve gemeente die onderdeel uitmaakt van de Protestante Kerk Nederland.
Voor informatie over het gebouw en tijden van kerkdiensten verwijzen wij u graag naar hun website www.hggop.nl.

Routes. Diverse routes komen langs de boerderij.
De Giessen-Merwedetocht voor de fiets, de Lek en Lingeroute met de auto en de Molentocht voor de schaats.
Wilt u weten of deze gehouden wordt bezoek dan de website www.schaatsmolentochten.nl. De streek is ook zeer geschikt voor skeelertochten.

Hier is 't, ons dorp Giessen-OudekerkGiessenlanden en omgeving. Giessen-Oudekerk maakt deel uit van de gemeente Giessenlanden.

Dat u zich hier niet hoeft te vervelen blijkt uit tal van aktiviteiten, zoals: www.koperenknop.nl,
www.desampan.nl, www.sta-en-ga.nl, www.graanbuurt.nl, www.museumhetreghthuys.nl, www.giessenlander.nl, www.avonturenboerderij.nl Fien & Teun, www.ijzermanverhuur.nl, www.slotloevestein.nl of www.biesbosch.org

Het dorp ligt gunstig t.o.v. de grote wegen A15 en A27. Binnen een half uur bereikt u de steden Gorinchem en Dordrecht, welke garant staan voor een gezellige dag winkelen, of museumbezoek. Ook bent u binnen een half uur bij de beroemde molens van Kinderdijk www.kinderdijk.nl. Ook hier kunt u fietsen, een boottocht maken of een molen bezoeken.
Via de sites van de VVV (www.vvvzhz.nl) en den Hâneker (www.denhaneker.nl) kunt u ontdekken wat er allemaal in de streek georganiseerd wordt.

Hapje eten. De keuken van het appartement is goed uitgerust. Mocht u toch graag buiten de deur eten zijn er diverse restaurants in Giessenburg en Hardinxveld, nl: www.asiandelightgiessenburg.nl, www.restaurantkampanje.nl, www.restaurantdepepermolen.nl, www.koperensnor.nl en www.eetcafedekleinebeurs.nl.

Bekijk hier wat onze gasten zoal bezoeken in onze streek.